Ποιοί Είμαστε

Η εταιρεία ΧΡΗΣΤΟΥ Ο.Ε. ξεκίνησε από το 2003 να δραστηριοποιείται, μεταξύ άλλων, στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών κατασκευής και συντήρησης υδραυλικών έργων.

Επιπλέον η εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο των ανακαινίσεων πραγματοποιώντας όλες τις αναγκαίες εργασίες, από την μελέτη μέχρι και το τέλος των εργασιών.

Η πολυετή εμπειρία μας στον χώρο των κατασκευών και οι μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας μας με μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες, μας έχουν αναδείξει ως κορυφαίους στον τομέα μας.

Στα χρόνια λειτουργίας μας έχουμε ολοκληρώσει εκατοντάδες έργα σε βιομηχανικά και νοσοκομειακά κτίρια, αποθήκες, καταστήματα, πολυτελείς κατοικίες και διαμερίσματα.

Από την πρώτη στιγμή, το 2003, θέσαμε ως κυρίαρχο στόχο την ποιότητα των υπηρεσιών μας, και καταφέραμε σε λίγα μόνο χρόνια να παραδώσουμε εκατοντάδες πιστοποιημένα έργα.

Στηριζόμενοι στο άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας και στην εγγύηση ποιότητας ISO 9001, η εταιρεία ΧΡΗΣΤΟΥ Ο.Ε είναι σε θέση να προσφέρει στους πελάτες της, λύσεις αποτελεσματικές και προπάντων οικονομικές.

Scroll to Top